Koperen Hoogte bij nacht

De koperen Hoogte in Zwolle is een hotel en restaurant in een voormalige watertoren. De watertoren is in 1932 gebouwd en is in 1990 opgekocht door Hennie van der Most.
De watertoren is verbouwd tot hotel en restaurant en werd na een verbouwing in 2001 in gebruik genomen. Het restaurant "La Tour" is gevestigd in de koepel van de toren en beschikt over een ronddraaiende vloer. In twee-en-een-half uur draai je een volledige ronde en heb je een fantastische uitzicht over de A-28, Rouveen en Hasselt.

Achter de Koperen Hoogte is een grote vijver gegraven. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het buiten terras heb je een prachtig uitzicht over het water. Om de vijver loopt een looppad waar je na een hapje en drankje heerlijk kunt uitbuiken. 

Ben je gek op vissen en ben je opzoek naar een goed verzorgd en unieke plek om te gaan karper- en forel vissen. Om de "Koperen Plas" zijn diverse plaatsen waar je, je volledige tentuitrusting kunt uitpakken. Neem contact op met de Koperen Hoogte voor de mogelijkheden.

De Koperen Hoogte is gelegen aan de snelweg A-28 bij afslag de Lichtmis, tussen Rouveen en Zwolle. Een perfecte uitvalbasis voor zakelijke en particuliere gelegenheden in het middel van het land. Zowel overdag als 's avonds een perfecte gelegenheid om eens te bezoeken.

Laatst aangepast opzondag, 21 april 2019 16:08
(1 Stem)
Gelezen: 728 keer